...Maar wat is " hoop voor vandaag"?

Meer weten
ANTWOORDEN
 

De waarheid, de hele waarheid en niets dan de waarheid... Dat is wat u zoekt, dat is wat u nodig heeft.
Hier vindt u eerlijke antwoorden op belangrijke vragen.

Vragen over...

GETUIGENISSEN
 

De echte verhalen van hen die hoop vonden. Elk van hen vond een duidelijke en onvergetelijke verandering. Hun levens zijn nooit meer hetzelfde. Hier vindt u de verhalen.

Enkele van de vele getuigenissen.

Ik werd als 5de kind in een goed katholiek gezin geboren. Ik ging elke week naar de mis, naar een katholieke school en was bij de Giro en later de KAJ. Mijn leven en dat van zovele anderen was bepaald door mijn afkomst. Mijn vader was arbeider, dus ik was voorbestemd om arbeider te worden.
Meer weten

In eerste instantie dacht ik dat God me nu zou ‘omturnen’ van homo naar hetero. Na een paar jaar was daar echter nog niets van te merken. Wel merkte ik dat ik groeide in mijn mens-zijn zoals God me heeft bedoeld. Ik leerde mezelf te aanvaarden en leerde om op zuivere wijze aan vriendschappen te bouwen. Vriendschappen waarin ook ruimte was voor gezonde intimiteit die zo genezend werkt. Dit gaf zoveel vervulling in mijn leven, dat het verlangen naar een huwelijk langzaamaan verdween.
Meer weten

Wij vernieuwden rails of moesten nieuwe bovenleidingen aanbrengen, goten aanleggen of electriciteitscabines vernieuwen. Kortom wij deden alles wat noodzakelijk was om het spoor te onderhouden. Het verdiende best goed maar het was ook gevaarlijk werk.
Meer weten

Ik ben Michele Lemiere, opgevoed in een christelijk gezin. Ik ben de Here en mijn ouders dankbaar voor de geweldige start die ik in mijn leven heb meegekregen. Deze bestond uit een stevige basis Bijbelkennis via verhalen en Bijbelstudies in de zondagschool en andere kerkaktiviteiten.
Meer weten